Wie zijn wij?

Vanaf de jaren 2000 ben ik begonnen met het verzamelen van de Panini stickers. Nadat bleek dat er in Nederland geen website of bedrijf was om deze sets makkelijk te verzamelen, ben ik begonnen met het  inkopen uit het buitenland. 

Mijn voornaamste doel is de Nedelandse en Belgische voetbalstickers verzamelaar een gemakkelijke en betrouwbaar portal te bieden, waarop zij de ruimste keuze hebben tegen de voordeligste prijzen.

Wij bieden ondertussen het ruimste assortiment in de Benelux. Bent u opzoek naar losse stickers, albums, sealed boxen en of complete sets? Wij  hebben het allemaal ruim in stock. Van een kleine order tot wholesale order, u kunt bij ons voor alles terecht!

Verder wel ik erop attanderen dat dit voor mij een uit de hand gelopen hobby is. Ik heb een grote passie voor het verzamelen van deze stickers en help graag andere verzamelaars met hun passie.

Ben je opzoek naar iets specifieks? Doormiddel van mijn jarenlange ervaring heb ik contacten over de gehele wereld waar ik de zeldzaamste artikelen kan inkopen.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkeling? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg voetbalstickersworld op Youtube en Facebook!

Omdat wij geen grote post order zijn en alles in eigen beheer doen, vraag ik uw begrip voor de iets latere leveringen en reacties op vragen.

https://www.youtube.com/channel/UCthm-no7cYYZinRoiq4-8DA

https://www.facebook.com/voetbalstickersworld.nl/

 

met vriendelijke groet,

Phil

voetbalstickersworld@outlook.com

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2023 VoetbalStickersWorld.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel